Beste lezer,

 

Ik schrijf dit bericht omdat ik mezelf een beetje ergerde over de gebrekkige informatie die te vinden over dit onderwerp. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er wel voldoende en duidelijke berichtgeving voor handen is, maar dat ik het gewoon niet zo snel snap. Laten we het bij het laatste houden.

 

Om mensen die het ook niet snappen tegemoet te komen, heb ik even de procedure zoals ik hem heb gevolg op een ruitje gezet. Ik praat hier over de procedure zoals ik deze heb meegemaakt in de regio Haaglanden. Het kan beste zijn dat in uw regio het net even wat anders is, maar dan hoor ik dat graag van u. Dan kan ik dit bericht uitbreiden met informatie over verschillende regio’s.

 

Als sportschutter die aangesloten is bij een erkende schietsportvereninging, kan je een verlof aanvragen als je voldoet aan de volgende Eisen:

 

Je moet minimaal 18 jaar zijn,

Je mag geen beginnende schutter zijn:

Je moet minimaal 18 schietbeurten in een jaar gemaakt hebben,

Je moet hebben deelgenomen aan de ‘interne competitie’.

 

Als je aan deze eisen voldoet, dan kan je als je wilt starten met het traject op een wapen op naam te krijgen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *